Home » Lirik Lagu Minah Tudung – 5forty2 — iLirikLagu

Lirik Lagu Minah Tudung – 5forty2 — iLirikLagu

Lirik Lagu Minah Tudung – 5forty2 — iLirikLagu


Ngoài xem bài viết này bạn có thể xem thêm nhiều thông tin hữu ích khác do chúng tôi cung cấp tại đây: Xem thêm nhiều kiến thức hơn tại đây

*Chorus:
Minah-minah tudung zaman sekarang ramai cacat otak, BODOH!
Pakai tudung tapi pakai pakaian ketat-ketat, BODOH!
Ada pula pakai tudung tapi pakai T-shirt pulak, BODOH!
Mana ke tidak masyarakat kita dipandang rendah, BODOH!

Read more useful information for you here.  Mocca Garden - เมืองไทยอะไรก็ได้ (Cover. แป๊บหำน้อย & มุกหมวย) | เพลงไทยแลนด์โอนลี่ | รวบรวมเพลงไทยที่ดีที่สุดในปัจจุบัน

Verse 1:
Keluar dengan mak pakai tudung,
Pakai sopan aurat tertutup,
Tapi bila keluar dengan kawan aurat terdedah bagi lelaki tengok percuma,
Aku sendiri tengok pon heran, mana tak heran
Agama kuat tapi baju ketat, buka tudung rambut perang
Perang-perang konon tu nak tunjuk belang,
Tindik sini tindik sana, bukan ditelinga saja,
Lidah pon ada, Muka decent tetapi perangai nonsence
Ikut sesuka hati dia, Tapi tak ikut segi agama…
(Chak chak chak kedongdong)

*Chorus

Verse 2:
Depan ibu bapa pakai baju lengan panjang, seluar panjang,
Tapi dibelakang, lain cerita, macam monster

Read more useful information for you here.  ลมความคิดถึง ไชโย ธนาวัฒน์ | ลมความคิดถึง | รวบรวมเพลงไทยที่ดีที่สุดในปัจจุบัน

Cabut kening, ada tattoo dibadan dia,
Pakai make-up pakai lipstick punya tebal macam MOMOK macam MOMOK
Masyaa’lah, masyaa’lah, tak boleh angkat, tak boleh angkat, tengok dia, tengok dia, goyang pantat, goyang pantat, masuk club pakai tudung, pergi tandas buka tudung
Ooooh…kemana pergi budaya,
kemana pergi agama,
MANA PERGI MELAYU KITA?

*Chorus

Verse 3:
Dengar sini semua, jangan ikut tren masa kita,
Kita rosak, kita hancur
Siapa nak jawab bila kita dikubur?
Mak nak jawapkan? (sorry sikit) Bapak jawapkan? (sorry sikit) Atuk jawapkan (sorry sikit) Berani buat berani tanggung sendiri
Fikir baik-baik, fikir masak-masak
Jangan kita menyesal dihari kelak
Fikir baik-baik, fikir masak-masak
Jangan kita menyesal dihari kelak

Read more useful information for you here.  Lirik Lagu Masih – Indigo — iLirikLagu

*Chorus

ATUK:Berubah lah kamu sebelum kamu diberubah kan hahaha…
Budak:Yelah tuk…tuk jugak pandai kan..? Whatever ar tuk!
Atuk:Ish budak ni…

Ngoài xem đề tài này bạn có thể truy cập thêm nhiều đánh giá hay khác tại đây: Xem thêm cách THAILAND MUSIC tại đây

Leave a Reply

Your email address will not be published.